Karaokea ja perinteistä pub-tunnelmaa Orivedellä

Yhteystiedot ja aukioloajat

Pub Wanha Pankki tarjoaa juomaa, ruokaa, karaokea, muita aktiviteetteja ja perinteistä pub-tunnelmaa Orivedellä. Palvelemme pitkällä historialla sekä paikallisia asukkaita että paikkakunnalla vierailevia. Tule käymään uudistuneissa tiloissamme tai ota yhteyttä ja kysy lisää! Olemme auki joka päivä.

Juomaa ja ruokaa

Pub Wanhassa Pankissa Orivedellä voit piipahtaa tai viettää aikaa meillä pidempäänkin. Tarjoamme viihtyisät puitteet ja kattavan listan juomaa ja ruokaa. Juomavalikoimamme kattaa oluet, erikoisoluet, lonkerot, siiderit, viinit ja vahvemmat juomat. Keittiömme tarjoilee pienet naposteltavat sekä annokset isompaankin nälkään.

 

Pubimme sopii mainiosti myös ystävien kohtaamispaikaksi ja illanviettojen areenaksi. Saat meiltä nopeasti tarjottavat isommallekin seurueelle. Ota yhteyttä ja kysy lisää syntymäpäivien, polttareiden ja muiden erikoistilaisuuksien järjestämisestä! Toivotamme tervetulleiksi kaikenlaiset asiakkaat.

Biljardia, karaokea – ja paljon muuta

Pub Wanha Pankki sopii loistavasti perinteisen pubin ystäville. Meillä voit istua rauhassa omissa oloissasi ja lukea vaikka päivän lehden tai katsoa televisiota.

 

Halutessasi meiltä löytyy myös tekemistä. Tarjolla on ilmaisia pub-aktiviteetteja, kuten biljardia ja tikkakerho. Pubissamme voit myös laulaa karaokea. Torstaisin meillä tohinapäivä, jolloin on tarjolla erityistä ohjelmaa.

 

Tule yksin, kaksin tai isommalla porukalla viettämään aikaa! Palvelemme viikon jokaisena päivänä vuoden ympäri.

Yhteystiedot ja aukioloajat

Uudistetuissa tiloissa viihdyt!

Pub Wanhan Pankin uudistetuissa tiloissa viihdyt varmasti. Toimimme kahdessa kerroksessa, ja alakerrasta löytyvät isot saunatilat. Meillä voit järjestää monenlaisia tapahtumia, joihin vieraat voivat jäädä jopa yöksi.

 

Saat tilaisuuteesi meiltä luonnollisesti sopivan tarjoilun ja halutessasi myös apua ohjelman laatimiseen. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä! Sesongin parhaat ajat varataan nopeasti.

Yhteydenottokuvake

TULE LAULAMAAN KARAOKEA TAI VIIHTYMÄÄN MUUTEN PUBIIMME ORIVEDELLÄ.

Yhteystiedot ja aukioloajat